Morsdagen - dagen da din mor, svigermor, bestemor og kjæresten skal bli gjort litt ekstra stas på. Her finner du 7 lokale gaveideer til morsdagen 12 februar.


1. Såper fra Alveland

Vis Mammaen i ditt liv at du er glad i henne ved å  la henne slappe av til duften av badesåper ala "Verdens Beste Mamma" fra Alveland. Laget med lokale råvarer og produsert på Dvervberg i Andøy. 

2. Skjerf fra Jane Helene Design

For håndlagede skjerf, puter og armbånd inspirert av Nord-Norge besøk janehelendesign.com. Hun holder til i Sigerfjorden i Sortland. 

3. Konsertbilletter

Vesterålen har flere kulturhus med varierte program av både musikk, teater, kunst og film. Ta en titt på Kulturkalenderen for regionen og kanskje finner du noe midt i blinken for Mor!

4. Ost fra Nordtun Gård 

Nordtun Gård i Andøy driver gårdskafé og osteproduksjon. Ta med hele familien til gården, hils på lamaene og smak kortreist mat. Det er også mulig å kjøpe oster å gi i gave.

5.Sorte Gryte

Ysteriet Den Sorte Gryte i Lødingen produserer oster av alle slag, men spesielt passende til morsdagen er kanskje karamellpuddingen deres laget av geitemelk - nydelig! For Mammen som liker friluftsliv kan et geiteskinn være en flott gave.

6.Smykker fra Smia Silvia

På Kalsnes i Hadsel ligger Smia Silvia med handlagede smykker, brosjer, øredobber og annen pynt i høy kvalitet. Perfekt gave til både morsdagen og Valentinsdagen. 

7. Hundesledetur

For en morsom familiedag med litt fart og spenning kan dere ta med Mor på hundesledetur med Husky-Andøy. Kos med hundene og nyt dagen ute - avslutt med bålkos i vinterværet.